Linda Hartgring (81K)
Linda Hartgring [ foto: Going Dutch ]

Over Casa Linda

"Elk pad leidt nergens heen, maar een pad met een hart is gewoon leuker", zei een wijs mens eens. Ik loop nu een drievoudig pad waarin ik hoofd, handen en hart combineer.

Veelzijdig

Mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid hebben me in veel richtingen gebracht: documentalist, kunstenaar, webdesigner, redacteur, blogger, en nu ook de oosterse geneeskunst in de vorm van shiatsu. Ik neem wat ik leer mee naar elk volgend gebied en ik ben op mijn sterkst waar meerdere disciplines bij elkaar komen. Ik leg verbindingen - tussen mensen, tussen vraag en antwoord, tussen lichaam en geest, mens en natuur, beeld en taal, techniek en design, mens en techniek. Puzzelen in het echt, zogezegd. Mijn brede ervaring maakt dat ik me snel nieuwe dingen eigen maak en open sta voor andere perspectieven. Het zorgt ook voor betrokkenheid en inlevingsvermogen. En tegelijk voor een zekere afstandelijkheid - die van de onderzoekende buitenstaander.

En ook...

Bij LinkedIn kun je een meer feitelijk curriculum vitae lezen.

Op mijn weblog schrijf (en fotografeer) ik vanuit verwondering over de natuur, de duinen, wandelen, kunst, en andere zaken die voorbijkomen en mij raken.

Casa Linda's Orakelrijk gaat over verschillende manieren om via een orakel tot inzicht te komen. Je kunt er online de kaart leggen met mijn zelfgemaakte TRC-spel.

Vroeger maakte ik nog wel eens een video, enkele staan op Vimeo.